Consult & Coaching

Solicitatie training

Consult en coaching

Loopt ’t even niet lekker met je collega’s of leidinggevende en wil je dat oplossen? Kun jij geen ‘Nee” zeggen tegen je collega’s? Zit je te worstelen met je presentatieslides of met de structuur? Wil je gewoon even met een communicatie-expert praten hoe het handiger kan?

Dat kan! Persoonlijk of effectief online…

Neem gerust contact met ons op om jouw specifieke situatie uit te leggen en we gaan samen op zoek naar een oplossing. We zijn er voor jou!

06 52 68 80 63

Voor wie:

  • Deze training is voor leidinggevende en professionals,  die op een doeltreffende wijze voor zichzelf en in hun team / organisatie een verandering willen aanbrengen.

Doel:

  • Invloed op gedrag
  • Verbetering van eigen communicatie
  • Eigen verantwoordelijkheid nemen
  • Leven in je kwaliteit

Karakterstrategie 4 Business is een speciaal coaching traject, waarbij het accent op communicatie van jezelf en de ander ligt. Hier gaat het om persoonlijk ontwikkeling, om duurzame relaties te ontwikkelen en klantbehoeften te begrijpen. Ook verantwoordelijkheid voor gedrag nemen en het uitoefenen van invloed komt aan de orde. In dit traject verbinden we cognitief leren met interactieve ervaringsgerichte oefeningen en direct toepasbare tools.

In zowel grote als kleine bedrijven zie ik op dit moment dat veel mensen slecht in hun vel zitten. Het werk of een gewenste verandering in de praktijk wordt niet succesvol uitgevoerd. Mensen schieten in de weerstand, zoeken het conflict en gedragen zich schijnbaar irrationeel. Dit is een gevolg van een blokkade, waar zij bewust of onbewust in zijn terecht gekomen. Om inzicht te krijgen in je persoonlijkheid en daarmee de oorzaken te kennen van weerstanden, neem ik je “karakter” als uitgangspunt. Je karakter is in het algemeen bekend als de uitdrukking van je persoonlijkheid.
Je karakter heeft zichzelf aangeleerd jou te beschermen tegen iets wat jij als gevaar zag of als bedreiging ervoer in je kinderjaren. Deze bescherming beïnvloedt je gedachten, je overtuigingen, je gevoelens, je houding en je gedrag en zorgt zelfs ervoor, dat je steeds opnieuw in dezelfde soort situaties belandt . Door je bewust te worden van dit karakter, kun je dit ontwikkelen en beïnvloeden. Als je het karakter van je medewerkers of klanten herkent, kunt je zorgen voor optimale synergie, met betere resultaten voor de onderneming als gevolg, maar ook voor een gezond privéleven.