uitVerkoren Trainers

Proud to present: professionele ondersteuning bij (inter)nationale communicatie!

  • Persoonlijk en vertrouwd
  • Origineel en enthousiast
  • Krachtig en authentiek
  • Vernieuwend vanuit vakmanschap

Astrid Verkoren : De afgelopen 17 jaar trainer bij verschillende (inter)nationale opdrachtgevers. Hands-on mentaliteit met de focus op leerdoelen, waarbij het uitgangspunt de aanwezige kwaliteiten zijn van de mensen en organisaties, waarmee we samenwerken. Astrid is op een aparte manier inspirerend en motiverend op het gebied van communicatie en presentatie. Zij spreekt vloeiend Nederlands, Duits, Engels en leert nog Italiaans erbij.

 

Jeu Consten : Drs. Andragogiek Nijmegen en al 25 jaar trainer bij Schouten en Nelissen voor communicatie en presentatie. Schrijver van verschillende communicatieleerboeken, zoals ‘Ik kwam, sprak en overwon,  ‘t Is ook altijd wat, De beamer voorbij ’. Een heerlijke trainer met een encyclopedie aan vakkennis en rijke ervaring op het gebied van communicatie en presentatie.

 

 

 

Mike van der Vijver: Sinds 2000 adviseur en trainer intercultureel management voor verschillende nationaliteiten van multinationals, overheden en NGO’s. Vanaf 2003 ook meeting designer voor effectief vergaderen, innovatieve vergaderformats en schrijver van het eerste boek over Meeting Design:”Into the heart of meetings”. Mike spreekt vloeiend Nederlands, Engels, Italiaans, Duits en Frans. Een globetrotter met een mondiale kennis aan culturen.